#wfh photos & videos

just now

木木桌上之午餐:隨意擔擔肉醬拌麵 來到星期五了! <林鄭伸懶腰.jpg> 是個忙碌的早上,上午工作完成後,離下午的會議只有30分鐘 連煮加食,有點趕。走入廚房也用跑的。 用蒸包定了今天走中式風格,阿G媽協助蒸包及煮麵,我就快手切了蔥、蒜、榨菜和指天椒,如果有蝦米和薑就更好。爆香配料,倒入豬肉煎香,跟手加入豉油豆瓣醬花生醬和紹酒,豬肉翻面後略加水,煮滾收水即成。 今次沒紅蔥頭蝦米和薑,用作起鑊必定更香濃。花生醬用了異國排子,花生幾乎原粒上,是擔擔肉醬的好材料。 全程放空準備,材料和調味都亂來~所以我要自己不打食譜,因為什麼都會以「適量」作單位😂 . #foodonmukmuk #foodonwood #hongkongfood #hkfoodie #foodie #homemade #workfromhome #workfromhomemeal #wfh #lunch #lunchathome #GG煮煮 #木木食堂 #自製午餐 #昼ご飯 #15分鐘快手午餐

00
just now

🙌🏻Some serious stuff is going on 🙌🏻 . . . . : #candid #wfhlife #wfh #quarantine #streetsofdelhi #stayhomestaysafe .

00
just now

Open PO Kode : MARTHA DRESS (gamis saja tanpa hijab ) Bahan : Mosecrepe Pilihan warna : Black Grey , Black Mocca . 📌 tersedia 3 ukuran - S : ld ±92 cm, pb ±130 cm - M : ld ±98 cm, pb ±135 cm - L : ld ±104 cm, pb ±140 cm - XL : ld ±110 cm, pb ±140 cm . 💰Price : - S , M = Rp 140.000 - L , XL = Rp 150.000 PRE ORDER Kontak order : WA 085604951677 atau klik link di bio . #gamis #gamismurah #gamiscouple #gamiscantik #gamissyari #grosirpakaian #grosirgamis #grosirgamismurah #grosirgamissyari #covıd19 #belanjadarirumah #dirumahaja #wfh #workfromhome #hijabstyle #hijabtravellers #hijabtraveler #gamislebaran #lebarancollection #lfl #maskerkain #maskerkainmurah #covid_19

00
just now

Hijab Hayuri Special Grade B! Yuk dicek, jauh banget nih dari harga normal😱 Apa itu Produk Grade B Hijab Hayuri? Produk Hijab Hayuri Grade B adalah produk Hijab Hayuri yang tidak lulus dalam proses Quality Control dalam proses Finishing 😊 Produk Grade B ini ada kecacatan minor atau ukuran kecil meliputi noda, benang bahan sedikit keluar, jahitan yang tidak standar, dan lain-lain 😊 Jadi... produk Grade B ini masih sangat bagus dan baik untuk dikenakan dan apabila dikenakan pun tidak terlihat kecacatannya 😊 Dan terkadang pula karena cacatnya sangat kecil apabila dicari lagi hampir tidak bisa ditemukan 😅 Produk Grade B Hijab Hayuri meliputi Khimar Segiempat, Gamis Polos, Gamis Motif, dan lain-lain 😊 Produk Grade B Hijab Hayuri ini stoknya sangat terbatas dan rebutan 😊 Harganya murah meriah 😍 Untuk Reseller bisa langsung pesan di ngorder ya dengan nama Kategori Produk Grade B 😊 Yuuuuuk buruan keburu kehabisan😆 . . ~~~~~~~~~~ . #dirumahaja #covid19 #hijabhayuristaysafe #staysafe #WFH #WorkFromHome #hijabhayuri #tamanmuslimah #muslimahvideogram #komikmuslimah #kartunmuslimah #nasehat #nasehatislam #designdakwah #dakwah #dakwahislam #dakwahmuslimah #hijrah #hijrahstory #katamutiaraislam #motivasi #motivasiislam #hadist #alquran

00
just now

So I weighed in today, I can't remember the last time I did but according to my last weigh in post on this page it was March 12th and since that post I've maintained so I am over the moon!!! Be interesting to see what next Friday brings, roll on the weekend 🥳🥳🥳🥳 #lockdown #wfh #weighday #weighdayresults #caloriedeficit #calorietracking #lowcalorie #wellbeing #positivementalhealth #instasupport #fitbit #fitbitcharge3 #fitbitcommunity #fitbitapp #weightloss #weightlossjourney   #walking #dailytotal #myweightlossjourney #myslimmingjourney #slimdown #slimmingdown #slimming #slimmingjourney #keepgoing #keepactive #healthierme #happierme

10
just now

😍 ใครที่กำลังจะเริ่ม Work From Home มามุงทางนี้เลยจ้า!! เพราะออฟฟิศเมทจัดไอเทม เตรียมพร้อมรับมือกับการทำงานที่บ้านมาให้แล้ว 👩‍💻 ซึ่งอุปกรณ์หลายๆ อย่างนี้ จะช่วยให้การทำงานที่บ้านง่าย และมีประสิทธิภาพขึ้น 👍 อยากรู้รึยังว่ามีอะไรบ้าง...อย่ารอช้าไปดูเลยจ้า!! 💨 พิเศษ...ช้อปกับออฟฟิศเมทวันนี้ จัดส่งฟรี แบบไม่มีขั้นต่ำ* ผ่าน #OfficeMateDelivery (เฉพาะ 23 มี.ค. 63 - 12 เม.ย. 63 เท่านั้น ) 🚛 ช้อปก่อน เวิร์คก่อน ได้เลยทุกช่องทาง📌 📱 Contact Center โทร 1281 หรือ 💬 ทักแชทมาช้อปที่ Line: @OfficeMate ทุกวัน 8.00-22.00 น. 💻 ช้อปออนไลน์ 24 ชม. คลิก > www.officemate.co.th และ OfficeMate Mobile App ☎️ โทรสั่งผ่านสาขาที่เปิดให้บริการตามปกติ หรือ สั่งกับสาขาที่ปิดชั่วคราวก็ได้ ดูเบอร์โทรได้ที่ > https://www.officemate.co.th/th/activity/temporaryclosestores เงื่อนไขเป็นไปตามที่บริษัทฯ กำหนด* โดยดูรายละเอียดการจัดส่งฟรี แบบไม่มีขั้นต่ำได้ที่ https://www.officemate.co.th/th/activity/delivery #OfficeMate #OneStopBusinessSolutions #COVID19 #CORONAVIRUS #จ ัดส่งฟรี #WFH #ทำงานท ี่บ้านได้

00
just now

seminar hasil penelitian by teleconference 👌😇🙏🙏🙏 #wfh #stayhome #staysafe #stayhealthy #stayactive #socialdistancing #bepositive

00
just now

Kamu Harus Tau 🧐 ⁣👉👉 ⁣ Demi memutuskan mata rantai penyebaran virus corona, banyak perusahaan di Indonesia yang mengijinkan para kariawan bekerja dari rumah. Kebijakan ini tentu sangat disambut hangat oleh banyak kariawan karena mereka tidak perlu harus cemas keluar rumah karena takut terpapar virus corona. Meskipun begitu, bekerja dari rumah untuk jangka waktu yang lama tentunya dapat menimbulkan rasa malas terlebih jika rasa kantuk sudah menyerang. Supaya kondisi tersebut tidak terjadi maka kami berikan beberapa tips melakukan pekerjaan kantor dari rumah yang bisa kamu terapkan. Untuk info selengkapnya, langsung saja kita simak bersama ulasan berikut ini👉🏻 . . . #likeforlikes #instalike #instagood #artikel #artikelkesehatan #disinfectant #disinfektan #handsinitizer #masker #corona #coronaindonesia #covid #covıd19 #covid19indonesia #healthylifestyle #helthy #dirumahaja #wfh #bekerjadarirumah

10
1 minute ago

👩‍💻 #wfh #bowren @jadeemmabalmer

00
1 minute ago

Akhirnya kemarin kesampaian buat #dalgonacoffee setelah seminggu lebih terpending bikin gara2 ga ada es batu 🤭 (sengaja ga buat mmg spy krucils ga mkn es batu n minum es stlh sembuh dr bapil nya ) . Resep dalgonna coffee bisa slide kedua . Lek jareku iki kopi susu 😂🤣 Memang bukan pecinta kopi kok aku ini 😆 . . #dalgonacofferecipe #kekinian #kopihitskorea #dirumahsaja #stayathome #stayathomeday18 #nangomahwae #wfh #koreancoffee

00
1 minute ago

WFH--- Jaman sekarang dituntut semua serba online, mulai dari sekolah online, ulangan online, belajar online sampai kerja pun dibuat online.. Dan bersyukur krn perusahaan ini uda mengenal online , lengkap dengan aplikasi2 semua dimudahkan lewat HP aja Belanja online.. Dapat orderan online.. Dapat di kirim ke rumah.. Dapat training online.. Di ajarin mudah banget.. 🥰🥰🥰🥰 Dan ketika keadaan saat ini harus WFH, harus kerja dari rumah pun, solusinya ya manfaatin HP yg kita punya😉 #wfh #workfromhome #kerjadarirumahmudah #kerjaonline

00
1 minute ago

After Prime Minister @leehsienloong announced more measures Singapore will take to fight COVID19, he closed his speech encouraging citizens that Singapore can see through this, because we have the resources, we are determined and we are united. #sgunited . . . . #singapore #workfromhome #wfh #united #fightcovid #stayhome #sg #work #noschool #schoolclose #homebaselearning #lovesingapore #stayunited #circuitbreaker #singaporean

30
1 minute ago

WFH with help #wfh #blueandwhite #fancyrat

00
1 minute ago

✍ kenapa dianjurkan baca Alkahfi dihari jum'at? Berikut diantara faedahnya : . “BARANG siapa membaca surah Al-Kahfi pada hari Jum’at, niscaya ia akan diterangi oleh cahaya antara dua Jumat,” (HR Hakim 3349 ). . Rasulullah SAW Bersabda: “Barang siapa membaca Surah Al Kahfi pada hari Jum’at, maka Dajjal tidak bisa memudharatkannya,” (HR-Dailami ). . Dari Abu Darda’, Nabi saw bersabda: “Barang siapa menghafal sepuluh ayat pertama dari surat Al Kahfi, maka ia akan terlindungi dari (fitnah ) Dajjal,” (HR. Muslim ). . MasyaAllah sekali surat Alkahfi ini... masih sangat banyak faedah membaca surat Alkahfi ini... semoga kita merasakan faedah itu semua... : "(Apa yg datang dr Alquran semuanya kebaikan..,,, )" janji Allah pasti.. . ( Semoga bermanfaat ) _ #quotes #alkahfi #piliruma #pilihrumahmusekarang #wfh #dirumahajadulu

00
1 minute ago

"Break Time" #wfh #stayathome #dirumahaja #suntuk #covid19

00
1 minute ago

Kami Hadirkan Paket Buku Muyassar Fii 'ilmin Nawi dari nol, yaitu belajar ilmu nahwu dasar. Sangat cocok bagi pemula yang ingin belajar Bahasa Arab dari dasar dan menghafal kaidah-kaidahnya. . "Buku Muyassar fii Ilmin Nahwi buah karya Ustadz Aceng Zakariya adalah sebuah kitab yang membahas kaidah ilmu nahwu dengan sangat ringkas dan padat. . Sesuai dengan nama kitab tersebut “Muyassar” yang berarti mudah, penulis buku Muyassar fii Ilmin Nahwi ini memaparkan kaidah-kaidah nahwu dasar dan penting dengan penjelasan ringkas dan padat. Sangat cocok bagi pemula yang ingin belajar ilmu Nahwu dari dasar. . Ilmu Nahwu dan sharaf adalah dua di antara beberapa sub bab dalam bahasa Arab, yang berisi tentang tata bahasa Arab seperti yang tersaji dalam buku Muyassar fii Ilmin Nahwi. . Buku Muyassar fii Ilmin Nahwi ini merupakan kitab asli dengan tulisan arab yang berharakat. Dengan harapan para pelajar terbiasa melihat tulisan-tulisan Arab, walaupun masih ada harakatnya. . Buku Muyassar fii Ilmin Nahwi ini telah digunakan oleh berbagai pesantren yang ada di jawa, sumatera maupun kalimantan, kitab ini juga menjadi rujukan dari berbagai tulisan-tulisan tentang kaidah bahasa arab saat ini. #agen #reseller #jual #grosir #distributor #pusatbukusunnah #paketbukualmuyassarfiililminnahwi #almuyassarfiililminnahwi #nahwudasar #bukapaketnahwudasar #nahwu #covid #corona #covid_19 #korona #wfh #dirumahaja #dirumahsaja #untiltomorrow #jabodetabek #paketbukumuyassarfiililminnahwi #muyassarfiililminnahwi #jakarta #bogor #depok #tangerang #bekasi #agenbukusunnah #grosirbukusunnah #jualbukusunnah

00
1 minute ago

You are in my heart, but i want you in my arms too. . Sedih ya ga bisa ketemuan ama orang-orang tersayang. Ketemuan aja ga bs peluk (eh 🤭.. ). . Hari ini akhirnya Mama boleh pulang, lega.. Keluar dr zona merah. Smua udah pada bosen di rumah, kalo aku tetap rindu rumah, kangen anak2 banget2. . Gambar ke4 ini ga tau temanya apaan, ada yg request bunga cherry blossoms lah, tp aku masih pengen gambar cewe juga, kurang rame tambahin doodles 😅. Mostly memang gambarku mengalir smua dr hati ga ada yg dipikir. Walo yang terakhir ini aku kurang sreg tapi banyak juga yg suka. Apa kamu salah satunya? . Stay safe Stay healthy Stay positive . #wfh - work from hospital 😊 -------------------------------------------------------- #drawingforsoulhealing #yosephineartofhealin #illustration #artistoninstagram #digitalart #gambarilustrasi #gambar #artstagram #artoftheday #graphics #sketch #dekoration #handmade #selfpotrait #watercolor #watercolorpainting #flowerpainting #stayhealthy #stayathome #staysafe #corona #coronapandemic #covid19 #covıd19pandemic

40
1 minute ago

This is what Sir Jack is grateful for today ☝️ at the age of 94 he is working from home just like the rest of the foundation!⠀ ⠀ Sir Jack wants you to express what you are grateful for each day during this strange time for our #21DaysofGratitude campaign. Not only does this spread positivity, but you could win a £20 Amazon voucher!⠀ ⠀ It's easy. Just post on your story or feed a picture each day with a short description of what makes you grateful for 21 days. It could be a pet, a family member, a friend, a specific food, a place, a thought. Anything. Tag us @jackpetcheyfoundation , use the hashtag #21DaysofGratitude or DM it to us. Challenge your friends to do the same!⠀ ⠀ Let's spread positivity, like Sir Jack. ⠀ ⠀ #lockdown #youth #london #essex #gratitude #iamgratefulfor #grateful #feelinggrateful #feelingthankful #wfh #workfromhome #fridayfeeling #win

00
1 minute ago

Did this video for work comms today, might do the next one to music, or through the medium of dance ? #ukinnz #covid #thankyouforyourpatience #wfh #twolaptops

10
1 minute ago

#wfh interview dengan dato Razlan @razlan_razali PYSRT CEO

91
2 minutes ago

Todays outfit is my yellow flowery blouse from @hm and my old faithful tan skirt from @primark . I swear I do put this skirt in the wash; I do wear other things I promise! . . Got up and dressed for another crappy day at 'work'. At least I can feel stylish whilst I cry over my computer code lol . . #ootd #outfitoftheday #fashionista #fashion #caretoshareyourfeed #fashioninspo #primark #primarkfashion @primarkfashion #kobieta #moda #nobraclub #outfitinspiration #fashionblogger #bloger #norwichbloggers #styleinspo #lockdown #isolation #indoors #wfhlife #wfh #norfolkbloggers #instafashion #fashionstyle #ukfashion #discoverunder5k

50
2 minutes ago

【4/3-4/10 おうちで楽しむコンサート】 新型コロナウィルス感染拡大の影響で出かけにくい日々が続いているなか、おうちで楽しめる無料オンライン配信クラシックコンサートを厳選紹介!オーケストラ、合唱、オペラ、バレエなど盛りだくさん。 . . 【Free online concerts to watch this weekend】 Miss going out to the theatre? Good news: there are FREE online classical concerts that you can watch from the comfort of your couch. More details below: . . 4/3(Fri ) 8:30am〜 4/4(Sat ) 8:30am〜 4/5(Sun )8:30am〜 https://www.metopera.org/user-information/nightly-met-opera-streams/week-3/ . . 4/4(Sat)10pm〜 https://www.gso.se/en/programme/concerts/hannigan-eberle/2020-04-04-15:00/ . . 4/4(Sat ) 1am〜 4/7(Tue ) 1am〜 4/10(Tue ) 1am〜 https://www.youtube.com/user/bolshoi . . ※Times stated are all in JST/掲載時間は全て日本での放映時刻 #timein #quarantine #stayhome #wfh #online #watchonlinefree #free #classicalmusic #orchestra #opera #symphony #ballet #クラシック #オペラ #バレエ #オンライン配信 #コンサート

00
2 minutes ago

Biru adalah warna Pantone pilihan pada tahun 2020, tidak heran jam tangan Kate Spade Holland Skinny ini adalah jam tangan wajib punya tahun ini. Menampilkan dial biru mutiara dan tali strap yang ramping menghadirkan kesan simple namun berkelas. . Blue is the pantone color in 2020, hence This KATE SPADE watch Holland Skinny is the IT watch to have this year. With pearl blue dial and slim hand strap, it's simple yet classy. . . . #katespade #jamtanganwanita #getitonline #onlineshopping #shopfromhome #wfh #workfromhome #ustyleme #urbaniconstore #urbaniconstyle #ootdid #ootd #fashion

10
2 minutes ago

Pengalaman pertama berdoa dengan nyanyian dari Taize di rumah, melalui tayangan video yg digarap bersama mas @masagengsatrio kak @miarsi_mardjaman dan @yusica .elbasia , sangat meneduhkan dan membuat hati tenang selama #stayathome 😊🙏🏻 terima kasih rekan2 . Kalau ada yang mau mengakses videonya bisa mendapatkannya di YouTube channel GKI Peterongan (youtube.com/gki ) atau tap link yang ada di bio profilku 😎👍🏻 Tuhan beserta kita senantiasa 🙏🏻 . #Taize #doaTaize #nyanyianTaize #WorshipFromHome #WFH #covid19 #stayathome

10
3 minutes ago

“Ik kan het niet meer horen,” zei mijn dochter van de week… ⬇️ Afgelast vanwege de …… ⬆️ En ja hoor, de nationale rekendag is er ook zo eentje in het rijtje…. Ben jij ook al aan het uitrekenen wanneer je ontslag kan nemen als onderwijzeres in de thuissituatie? 1️⃣2️⃣3️⃣... Hoeveel dagen je nog multi-inzetbaar bent en je het eigenlijk nu al spuugzat bent. 🙃 Dat opgeven geen optie is en je dat wel graag zou willen 🆘 Hoe zou het voor je zijn als je niet de kar hoeft te trekken maar alleen mee hoeft te rijden? 🏠 Dat de belangrijke lopende dingen die moeten op school door iemand anders in de gaten worden gehouden en jij er gezellig aan tafel bent voor de puntjes op de i. 👩 In de online huiswerkklas What do I know: 👉🏻word je kind geholpen in deze rare periode met het organiseren en plannen van schoolwerk, huiswerk en nu ook toetsen. 👉🏻Wordt er structuur geboden waardoor je kind efficient omgaat met de schooltijd en vrije tijd. ❇️Tot vrijdag 3 april 23.59 loopt de aanbieding van een strippenkaart on 10x2 uur in de huiswerkklas te komen voor maar 100 eur. Met als resultaat dat je kind weer ondanks deze rara tijd weer “normaal” school hebben en jij weer moeder kan zijn. Als je meer wilt weten klik dan op de link in mijn bio. #huiswerkbegeleiding #huiswerkmaken #huiswerkhulp #huiswerk #huiswerkplanner #bijles #planner #planners #remedialteaching #mindset #fixed #grow #leerstrategieën #caroldweck #timeflies #corona #vooruitkijken #wfh #thuiswerken

00
3 minutes ago

Social Distancing Challenge Day TEN: community! For the past ten years I have been a teacher and worked with BIG teams! So the adjustment to be a one man show with VIPKid, can feel very lonely. I’m happy for VIPKid Instagram community to keep me sane, cause let’s be honest, the Facebook community is 🤯

11
8 minutes ago

Day Ten: 🥴

81
13 minutes ago

A series of: What I do/want to do with my time. . #9 Appreciate Nature. . If you happen to know me, you know I love nature. Deeply, like you would love a being that has gifted you with so much beauty and pureness that you just naturally love it back. When humans fail, nature and its animal inhabitants never do. If I tagged you, it is because I feel you may understand this, feel this or appreciate this. #drawings #drawing #linedrawing #illustrations #illustratorsoninstagram #illustrationartists #illustratorsofinstagram #art #cute #fun #funny #jokes #humor #friends #simple # stayinghome #procreate #madewithprocreate #wfh #NatureRules #Nature #BeSafe #Behappy #Befree #digitalart

50
24 minutes ago

Donut Dudut Green Tea #stayhealthy #lawancovid19 Saran Penyajian : 1. Keluarkan dari Freezer, Biarkan Agak Lunak di suhu ruangan 2. Panaskan Minyak, Lalu buka kemasan dan goreng pada minyak panas dengan api kecil sampai warna kecoklatan sambil dibolak balik 3. Donat di angkat dan siap dihidangkan Varian Rasa Pilihan : Original Keju Green Tea Vanilla Coklat Durian Isi 8 Pcs / Bungkus Order Now Call / WA : 082165455649 Bisa Kirim Via Gojek / Grab ( Bandung ) Via JNE ( luar kota ) #donatdudut #kulinerbandung #jajananbandung #kuebandung #donatbandung #donutbandung #donatfrozen #cemilanenak #workfromhome #wfh #staysafe #donatenak #temanngopi #cemilanbandung #cakebandung #bekalsekolah #donuts #foodlover #cemilan #cemilankekinian

10

Top photos & videos on #wfh

13 hours ago

Up til 4am to edit dysphonia & voice care video for you guys - now I feel like a zombie 😢 what time have you been going to sleep by? #WFH #NightOwl

16.4k531
15 hours ago

WFH Tips 💼💻🏡⁣ ⁣ I've been working remotely for a majority of my career, granted that usually means from a remote office or coffee shop, but I do have tons of experience working from home too. Here are the tips that have helped me (try to ) get into a routine for our new normal.⁣ ⁣ 1. Create a ritual before bed - I like to make tea, get my journal out and write a little bit. I have my Alexa play sleep sounds (rainy night or ocean breeze ) and I turn a candle I only use when i'm going to sleep so my mind associates it with relaxation.⁣ ⁣ 2. Write a list before bed - my mind races 3000 MPH, and even faster before bed. So i like to write out a list in my planner of what I need to do. That also includes non work related tasks, because life is still happening & laundry still needs to be done (ugh )⁣ ⁣ 3. Do not look at your phone in the morning - instead make your bed, fix yourself some coffee or tea, read a chapter in a book, sit on a balcony and watch the sunrise, workout (lol ). Try to avoid your phone / electronics for at least an hour!⁣ ⁣ 4. Wake up and move your body - If you're like me and really don't have motivation to work out (ever ), I usually put my mat out the night before so I can roll out of bed and start moving before my brain realizes what I'm doing. If I don't want to workout, I take Bay on a long walk (no less then 2 miles ) so my brain can be less foggy. ⁣ ⁣ 5. Do a morning face routine to wake yourself up - I splash cold water in my face or do an ice bath (see my blog post for more details! )⁣ ⁣ 6. Get dressed - get out of your PJ's and into something a bit more like what you'd traditionally wear to work. I usually wear something restricting, like pants, so I don't sit down or get distracted when i'm at my makeshift cookbook standing desk⁣ ⁣ 7. Make time to unwind - you're living in your work environment now, or you're working in your living environment? Either way you need to take some time to do something other than work. Take your lunch break in a different room, Facetime a friend, watch a quick episode of The Office to "boost morale" or have a dance party with your dog (like I do daily! )⁣ ⁣ More continued in comments!!

40756
6 hours ago

Homie 🥬

2.0k33
7 hours ago

Playing fetch with Vinny was a real treat tonight 🎾 It pretty much consisted of me & Dan fetching the ball underneath all the furniture for him🤣 Wondering how many balls we actually have hidden around here? Guessing at least 5🤷🏼‍♀️ My romper is on sale for $40 and I also bought it in gray! It’s super stretchy and feels like I could live in it for the next month🙌🏼 Sharing a few casual outfits on stories now all 40-60% off! http://liketk.it/2Mov4 #liketkit @liketoknow .it #LTKunder50 #LTKsalealert #LTKstyletip #casualfashion #wfh #wfhlife #ltkstayathome

2.0k90
7 hours ago

Classics to fall back on no matter the season. ✨I can never resist a statement sleeve and this @anntaylor top adds just the right amount of interest. Pair with (ultra-soft ) high rise jeans for an everyday look you can even wear WFH. *No one has to know if you’re wearing it with slippers. 👌🏼 Hope you’re all staying safe and well! Find the full look (all under $100! ) in the @liketoknow .it app and via my blog at the link in my profile. ❤️ http://liketk.it/2Movc #liketkit #thisisann #ad

1.3k51
2 hours ago

[ad - paid] WFH = ‘jeans & a nice top’s time to shine 🌸 Absolutely love this super soft high rise jeans & floral organza top combo from @newlook ✨ *Chandler voice* Could it *be* any more spring? 💭 #thisisnewlook #newlookfashion

37278
8 hours ago

The wind is picking up and our Quarantine Buddy Bracket is about to get fierce, but new friend Quara-Tini is snug as a bug (working from home ) in a tub so everything must be okay. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . #catcafebk #rescue #cat #adoptdontshop #brooklyn #adopt #rescuecat #brooklyncats #catsofbrooklyn #fosteringsaveslives #bbawc #rescueismyfavoritebreed #spayandneuter #trapneuterreturn #tnr #animalrescue #quaratinibk #wfh #wfhlife

4975
3 hours ago

The only time I’ve left my house this week #iso #wfh

22722