#along photos & videos

4 hours ago

… It'll be soon •*¨*•.¸¸♪ Your daily is beginning again with you in front of mirror …٩( 'ω' )و 💕✨ …… … We're Waiting for JKS 💘 Fighting - 593/684 days !!! ~ 2020 02 28 ゜※ 。* ゜。 … Good morning ~ Happy Friday for my friends with @_asia_prince_jks & @_asia_prince_jks1987 💜~ …… おはようございます♡~ 花 金❀~.の 今日は 生憎 雨天になりそうで、少々残念です… が、同じく過酷なコロナ ウイルスの 渦中にある グンちゃん 想い♡ ~ エール 💪💕✨ 送ります Good Luck ! love♡jks 今日も健やかな 1日あります様に 💕🍀✨ @_asia_prince_jks 1987💜~ ٩(ˊᗜˋ* )و イッテラッシャーィ♪♥ … ・ #同じ空の下 #親分と一緒#はぴー2020 ♡♡♡ #DaybyDay #Along with you #jangkeunsuk #Mature #Korean #actor #_asia_prince_jks #JKS #jks #jgs #チャン ・グンソク #グン チャン #Lezg #Zikzin #You 'remysuperstar #Myproudofjks #TeamJKS #TeamH #I 'malwayswithjks_forever #現在兵役中 →2020_05_29 💘

220
5 hours ago

#sunset #along #some #minutes #nature #sun #gobye #winter #time #running #so #fast #like #look #few #view ... #dreams #life #fly #high #street #road #run #go #walk #great #best #insta #new #photo 🌅🌇🌎🗺🏡☕🌲🌲😇🙋💙💛💕🎼📣🎶📷

70
6 hours ago

“When #you #reach #illumination , you #lose #paradise . Illumination is the place where you #gain #knowledge that there is #none but you to #take #care of #yourself , you #discover that you #are the #god you had #all #along sought and that you have no #redeemer but #you ” -Bangambiki Habyarimana, Pearls Of Eternity #gr0uch illumination simply #means to #bask in the #darkness of #light .

61
7 hours ago

A~L~O~N~G • Как часто вы остаётесь сами с собой, когда никого нет рядом, когда вы не трогаете телефон, не слышите шум дороги? Часто такое бывает? • Лично я очень люблю оставаться наедине. Для меня это лучший способ отдохнуть. Хоть и нечасто такое случается, но всё же я очень ценю подобные моменты. Когда ты сам гуляешь по городу, без музыки, без знакомых - просто сам. Ты по-другому осознаёшь различные ситуации, делаешь выводи, ищешь ответы на вопросы. • Мне очень нравится фраза легендарного актёра немого кино - Чарли Чаплина: «Я люблю сам гулять в дождливую погоду, потому-то никто не может увидеть моих слёз». Оставаясь сами мы становимся «настоящими», ми углубляемся в своё Я, которое мы так часто пытаемся скрыть от остальных..... • А как часто вы бываете наедине и вообще нужно ли так делать? Пиши в комментариях свой ответ будет интересно почитать🤗 • #nazar_kazakov #post #along #feelyourself #boy #style #boystyle #street #streetstyle #fashion #boysfashion #fashionstyle #photo #photography #streetphotography #model #photomodel #men #menmodel #instagram #instagood #ukraine #ukraineboy #pryluky • • • Photo by @f_karina_photography

12720
10
10 hours ago

உலகின் முதல் இழப்பும் நம்முடையது அல்ல , கடைசி இழப்பும் நம்முடையது அல்ல , எல்லோருக்கும் நேருவதே நமக்கும் நேர்ந்துள்ளது என்று புரிந்து கொண்டாலே போதும் ; வாழ்க்கையை மகிழ்ச்சியுடன் தொடரலாம் . . ! ! #sololife #sololifestyle #along #bestfriends #friendship #lover #edits #loveedits #men #menlove #bestfriend #naturephotography #nature #bestlove

240
10 hours ago

They see us rollin they hatia 😂😁 . . . #tough #toughguy #bike #along

31
11 hours ago

Dayang"s #dulanggirls #along 'swedding

170
11 hours ago

Tamat sudah latihan tpi msih terbayang2 wajah seorg2..terigt setiap wktu ape kita lakukan..kita sudah rapat tiada siapa boleh psahkn pershabatan sperti sbuah keluarga..susah sng bsme..sakit sme2..seksa sme2..smua dh alami n mrse..bila part berpisah..yg to msih kuat dlm igatan aku smpai skg #along #ejat #mirul #angah #adik #ajissskonakmampuss #6beradik 💞

282
12 hours ago

“I Bet” you’ll tap your toes. “I Bet” you’ll wanna sing along. “I Bet” this will get stuck in your head. And “I Bet” this is based on a true story. #i #bet #newmusic #2020 #sing #along #inspire #itseasy #jazz #pop #scottgray #music #getalong #everyone #husbands #wives #friends #even #the #lawnguy

191
15 hours ago

Let's hope 💙 #memorykeeping #along #dreamcatcher

70
18 hours ago

Tag someone 💕 Follow Comment Share #broke #along

100
19 hours ago

БЦ «Along» сдает в аренду офисные помещения. Новый современный ремонт. Кабинетная планировка от 18 кв.м. до 95 кв.м. Стоимость аренды от 420 руб./кв.м. Центральные коммуникации. Можем предоставить мебель и закреплённые парковочные места. г. Самара, ул. Куйбышева, 128 ☎️(846 ) 977-06-00 #samara #самара #rent #along #алонг #business #бизнес #аренда #аренданедвижимости #арендапомещения #арендасамара #арендавсамаре #коммерческаянедвижимость #аренданедвижимостисамара #арендапомещениясамара

300
20 hours ago

Bosan hari2 makan makanan yang sama je ? Nak try lain dari yang lain 😋😋 jom try masakan dari Along’s Kitchen jom . InsyaAllah puas hati ❤️❤️ 🛵🛵FREE DELIVERY area ttdi jaya , seksyen 13(selected area ) , bukit jelutong . 🌷Nasi Ayam Penyet Set A (portion banyak ) RM10.00 Set B (portion biasa ) RM7.00 🌷Nasi Lele(keli ) Penyet ❗️RM7.00❗️ 🌷Nasi Puyuh Penyet ❗️RM8.00 ❗️ 🌷Bakso 👉🏻BIASA RM7.00 👉🏻SPECIAL RM9.00 👉🏻BERANAK RM10.00 👉🏻MERCUN RM12.00 👉🏻GUNUNG RM12.00 🌷Pecal Lontong RM7.00 🌷Tauhu Crispy RM5.00 ❗️❗️Untuk minggu ni sahaja tau Set NASI LELE(KELI ) PENYET dan NASI PUYUH PENYET ada promotion ❗️❗️ 📣📣Untuk membuat pesanan boleh whatsapp wa.me/601139973101 laju laju 📣 🎈🎈Untuk memudahkan urusan jual beli boleh hubungi kami lebih awal kerana makanan yang kami sediakan hanya diproses jika ada pesanan. Bukan ready made tauu ☝🏻☝🏻 Biasanya ambil masa 30-40minit ⏰⏰ kalau korang nak makan cepat bagitau awal tau tau 😉 #ttdijayashahalam #bukitjelutongshahalam #bukitjelutongfooddelivery #ttdijayaresident #ttdijayafooddelivery #fooddelivery #indonesiancuisine #homecookedmeal #assalamualaikum #nasiayampenyet #nasilelepenyet #bakso #Along ’sKitchen #shahalam #seksyen13shahalam #seksyen13fooddelivery #makanmakan #deliciousfood

30
21 hours ago

Uno de los mejores carnavales🎆 #along with new friends

1042
21 hours ago

Take a #danceStep 👣👣💃🏻 #along with the #beat 🎼 https://youtu.be/UvelCJHTWIs “Pesa Makambo ozwa Makambo” LaMusgra FRAPPE encore et toujours #même #MORALE 🧠 Bazwui wapi ??? Nani akopesa bango??? Olinga, olinga te! Bakotala kaka‼️ #Bakokudiagana 🗣👂🗣 #Bako Nyonga✌🏽✍️

80
22 hours ago

#rauffaik Rauf & Faik - #колыбельная #Take me, #love me, #cover The #shroud that #you and #I created #together Take me, love me, cover The shroud that you and I created together The #light of #lanterns , #walks #along the #street #Look into my #eyes and I'll tell you #everything And I’ll #sing you a #lullaby , look into my eyes And where is #kindness in them? (where is the kindness in them? ) #russia #lovesongs #fan #fanart @rauf_faik

650
23 hours ago

" OUR paths may change as life goes #ALONG 😓👣👣👣 But OUR Bond 🤜🤛 As BROTHER & SISTER 👫 Will #REMAIN ever #STRONG hai 🤞🥰🤞🥰 @akimas_s FUCHI 👈💙 NAKALI 🙊🙈🙉, LIKHURI AND may YOUR all WISHES came true hai fuchi 😘❤️😘❤️😘 Hiji mageyko 🙉🙉🙉

171

Top photos & videos on #along

2 days ago

🤞🏼 "ya pas d'quoi etre fier si t'ecopes d'une peine, tu pourras pas m'acheter je suis pas les cops du bled " #vietnam #along #grisaille #photographie #asie #psg #2001 #2020 #asia #trip #bboy

1884
7 hours ago

A~L~O~N~G • Как часто вы остаётесь сами с собой, когда никого нет рядом, когда вы не трогаете телефон, не слышите шум дороги? Часто такое бывает? • Лично я очень люблю оставаться наедине. Для меня это лучший способ отдохнуть. Хоть и нечасто такое случается, но всё же я очень ценю подобные моменты. Когда ты сам гуляешь по городу, без музыки, без знакомых - просто сам. Ты по-другому осознаёшь различные ситуации, делаешь выводи, ищешь ответы на вопросы. • Мне очень нравится фраза легендарного актёра немого кино - Чарли Чаплина: «Я люблю сам гулять в дождливую погоду, потому-то никто не может увидеть моих слёз». Оставаясь сами мы становимся «настоящими», ми углубляемся в своё Я, которое мы так часто пытаемся скрыть от остальных..... • А как часто вы бываете наедине и вообще нужно ли так делать? Пиши в комментариях свой ответ будет интересно почитать🤗 • #nazar_kazakov #post #along #feelyourself #boy #style #boystyle #street #streetstyle #fashion #boysfashion #fashionstyle #photo #photography #streetphotography #model #photomodel #men #menmodel #instagram #instagood #ukraine #ukraineboy #pryluky • • • Photo by @f_karina_photography

12720
5 weeks ago

Noh Alamsyah ingin bereuni dengan Arema. Mantan pemain Singo Edan yang kini jadi juru taktik Tanjong Pagar United mengajak tanding uji coba. Bahkan ia siap membawa skuadnya bertandang ke Kanjuruhan. Dilansir dari bolanusantara.com , Rudy Widodo selaku GM Arema mengiyakan kabar tersebut. “Kami memang sedang menyusun agenda laga uji coba, sudah ada pembicaraan terkait hal ini dengan pelatih (Mario Gomez ). Kalau timnya Along mau ke Malang, dengan senang hati kami terima,” Ujar Rudy. Ujicoba ini bukan tidak mungkin bakal jadi acara Launching Tim Arema FC di gelaran Liga 1 2020. “Yang jelas, semua laga uji coba akan digelar antara tanggal 9 Februari hingga 20 Februari. Secara informal, pihak Along juga mau datang ke Malang di antara tanggal itu. Tapi, tanggal pastinya belum kami putuskan kapannya,” pungkasnya. _ Follow @aboutarema Follow @aboutarema Follow @aboutarema . BANTU UP 10K FOLLOWERS, NAWAK 🙏 . #aboutarema #AremaFC #SingoEdan #EqualityIsBlue #Arema #Aremania #shopeeliga12019 #malang #football #ligaindonesia #pssi #ligasuperindonesia #liga1 #Along #NohAlamsyah #aboutaremaex0120

5.3k24
last month

Tim asuhan #NohAlamShah , Tanjong Pagar United menantang Arema beruji coba. Bahkan, tim yang berkompetisi di Liga Singapura itu siap datang ke Malang. • General Manager #Arema , #RuddyWidodo mendapatkan tawaran uji coba itu dari seorang agen pemain. Kebetulan, agen pemain yang sudah jadi langganan Arema itu baru saja mengirim pemain asing ke klub Tanjong Pagar United beberapa waktu lalu. • “Kami memang sedang menyusun agenda laga uji coba, sudah ada pembicaraan terkait hal ini dengan pelatih (Mario Gomez ). Kalau timnya Along (sapaan Alam Shah ) mau ke Malang, dengan senang hati kami terima,” kata #Ruddy . • Bisa Jadi Digelar dalam Momen Launching Tim Ada ide untuk menggelar uji coba melawan tim asuhan Noh Alam Shah itu dalam momen launching tim. Ruddy Widodo pun tertarik akan ide tersebut. • “Yang jelas, semua laga uji coba akan digelar antara tanggal 9 Februari hingga 20 Februari. Secara informal, pihak #Along juga mau datang ke Malang di antara tanggal itu. Tapi, tanggal pastinya belum kami putuskan kapannya,” pungkasnya. • Sumber : wearemania • Follow @retropus_ongisnade Follow @retropus_ongisnade Follow @retropus_ongisnade • Bantu UP 5K Followers, Nuwus 🙏 •••• Salam Satu Jiwa #aremafc #aremania #aremanita #singoedan #ongisnade #malang #ngalam #satuarema #aremasatu #salamsatujiwa #retropusongisnade

3.9k8
32321