#larkin photos & videos

35 minutes ago

Masih mencari produk LELAKI yang sesuai dan padu??? Rangkaian produk MENSIVE POMADE BEARD OIL Straight Pro Hubungi sekarang untuk harga diskaun yg menarik dr kami!! Wassap.me/+60197589824 Wassap.me/+60197589824 Wassap.me/+60197589824 #mensive #grooming #pomademalaysia #pomademurah #hairtonic #minyakjambang #jambangidaman #rambutgugur #kilangbateri #pandanjb #kluang #batupahat #bazaarkaratjb #johor #johorbahru #barbermalaya #barbermelayu #beardoil #wakdoyok #mensivejohor #rambutgugur #larkin #skudai #pasirgudang #barberjohor #sayajualpomade #beardlife #beardgang #beardmalaysia

10
1 hour ago

Thank you @kedundong_ beli chocojerr dengan @chocojerrviraljb_hafiz ! Jom order #chocojerr ! 🍫Bubble rice RM 13 🍫Baby crunch RM 15 🍫🍫Set COMBO (Bubble rice + Baby crunch ) RM 25 sahaja! Jom order 📲 0104055474 COD seluruh Johor Bahru dan postage seluruh Malaysia! Berminat untuk jadi mini agent/agent #chocojerr kami? Azam 2020 jom rebut peluang jana side income. Modal serendah RM 96 sahaja!! Kongsi rezeki bersama team kami. Contact kami 📲 www.wasap.my/60104055474 #chocojerr #chocojarviral #chocojerrmalaysia #agentwantedmalaysia #agentwanted #miniagent #ejen #ejenwanted #johor #tebrau #larkin #kempas #setiatropika #impianemas #tamananggerik #tamancempaka

80
1 hour ago

GAMBIR EMAS PLUS GEL . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yang pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan ), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Johor Bahru 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #gambiremasplusgel #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

00
1 hour ago

GAMBIR EMAS PLUS GEL . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yang pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan ), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Johor Bahru 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #gambiremasplusgel #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

00
1 hour ago

GAMBIR EMAS PLUS GEL . Produk ini tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir, tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak atau magic tisu. . Mereka yang jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit - 60 minit! . Dan yang paling best GAMBIR EMAS merupakan produk yang pertama di MALAYSIA. . 4 DALAM 1 -KERAS -LAMA -PANJANG -BESAR . 100% organik, halal, bersih dan selamat! NO KKM: NOT170301566K . . Tiada kesan sampingan seperti kulit meradang (sesetengah produk jenama lain memberi kesan sampingan ), malah produk ini mampu menyihatkan alat sulit anda! Anda dan pasangan kekal rasa nikmat dan gembira dapat melakukan pelbagai aksi! . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Johor Bahru 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . WHATSAPP 📱 0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #gambiremasplusgel #larkin #johorbharu #johorbahru #jdt #codjohorbahru #skudai #tampoi #nusajaya #dangabay #ubatkuatlelaki #minyaklintahgunung #minyaklintahoriginal #ubatkuat #kotabharu #stadiumshahalam #shahalamfood #shahalamcity #shahalamdelivery #shahalamresidentbusiness #klangparade #surprisedeliveryklang #portklang #nasigoreng #astro #nasilemak #wakdoyok #klia #suamiisteri #usahawan

00
2 hours ago

TAK SAMPAI SATU HARI DAH HABIS SATU BALANG 😱😱😱 . Sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP ), dia order 3 balang buat stok dekat rumah. Tapi tak sampai 2 minggu dah boleh habis 😂 swipe gambar sebelah👆 . Haa dah cakap dah korang confirm ketagih makan ni, tak tipu ✋ #seriouslyaducktive . Jom dapatkan sekarang ⏬ 📲 0127334430 . #aducktive #aducktivesaltedegg #aducktivespicysaltedeggcornflakes #saltedegg #saltedeggcornflakes #cornflakes #spicysaltedeggcornflakes #seriouslyaducktive #aducktivejohor #aducktivejohorbahru #aducktivejb #cod #bbu #bandarbaruuda #tampoi #damansaraalif #larkin #jdt #johorbahru #johor #covid_19 #coronavirus #snekviral #kudapkudap #viral #throwback

40
2 hours ago

SATISFY YOUR #WORKFROMHOME CRAVING! ✨ Work from home but craving for Aducktive? No worries, we've got you covered! 😉 Just simply click link on bio for purchase and get your Aducktive right at your doorsteps 😊 . Hurry up & Grab yours now 🔥 . #aducktive #aducktivesaltedegg #aducktivespicysaltedeggcornflakes #saltedegg #saltedeggcornflakes #cornflakes #spicysaltedeggcornflakes #seriouslyaducktive #aducktivejohor #aducktivejohorbahru #aducktivejb #cod #bbu #bandarbaruuda #tampoi #damansaraalif #larkin #jdt #johorbahru #johor #covid_19 #coronavirus #snekviral #kudapkudap #viral #throwback

40
4 hours ago

Syok makan sambil drive tak perasan dah habis suku balang 😂😍 kan betul, sekali makan confirm ketagih sebab Aducktive Spicy Salted Egg Cornflakes ni SEDAP SANGAT!! 🔥🔥🔥 . Whatsapp sekarang untuk order ⤵ 📲 0127334430 . #aducktive #aducktivesaltedegg #aducktivespicysaltedeggcornflakes #saltedegg #saltedeggcornflakes #cornflakes #spicysaltedeggcornflakes #aducktivejohor #aducktivejohorbahru #aducktivejb #cod #bbu #bandarbaruuda #tampoi #damansaraalif #larkin #jdt #johorbahru #johor #covid_19 #coronavirus #snekviral #kudapkudap #viral #throwback

30
5 hours ago

“Anggap semua yang berlaku sebagai didikan dari Allah” - Syifa Melvin . Apa yang cuba disampaikan adalah, tak kira baik atau buruk, semuanya adalah pengajaran buat kita untuk jadi yang lebih baik 💪🏼 . #kekasihteamsha #stokiskekasihjohor #myfounder #KunciCintaAbadi #mermaidedition #edisicekelat #edisipeacock #edisiraya #wajahkekasih #johorbahru #achasha #melaka #seremban #nilai #kualalumpur #johor #kajang #shahalam #terengganu #kelantan #peneng #selangor #larkin #layanglayang #sedenak #kulai #themelvinscircle #satukekasihcukupke #staysafe #stayathome

30
5 hours ago

“Anggap semua yang berlaku sebagai didikan dari Allah” - Syifa Melvin . Apa yang cuba disampaikan adalah, tak kira baik atau buruk, semuanya adalah pengajaran buat kita untuk jadi yang lebih baik 💪🏼 . #kekasihteamsha #stokiskekasihjohor #myfounder #KunciCintaAbadi #mermaidedition #edisicekelat #edisipeacock #edisiraya #wajahkekasih #johorbahru #achasha #melaka #seremban #nilai #kualalumpur #johor #kajang #shahalam #terengganu #kelantan #peneng #selangor #larkin #layanglayang #sedenak #kulai #themelvinscircle #satukekasihcukupke #staysafe #stayathome

50
5 hours ago

“Anggap semua yang berlaku sebagai didikan dari Allah” - Syifa Melvin . Apa yang cuba disampaikan adalah, tak kira baik atau buruk, semuanya adalah pengajaran buat kita untuk jadi yang lebih baik 💪🏼 . #kekasihteamsha #stokiskekasihjohor #myfounder #KunciCintaAbadi #mermaidedition #edisicekelat #edisipeacock #edisiraya #wajahkekasih #johorbahru #achasha #melaka #seremban #nilai #kualalumpur #johor #kajang #shahalam #terengganu #kelantan #peneng #selangor #larkin #layanglayang #sedenak #kulai #themelvinscircle #satukekasihcukupke #staysafe #stayathome

40
7 hours ago

💥𝟱 𝗺𝗶𝗻𝘀 𝘁𝗼 𝗝𝗕 𝗖𝗘𝗡𝗧𝗥𝗔𝗟💥 . . HARGA RM 340K sahaja!! . . ✅3bilik + 2 bilik air + 1 stor ✅Fasilities terbaik ✅Gym & swiming pool ✅Gate n guarded ✅𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗹𝗼𝘁 ✅Full renovated & fully furnish ✅Keluasan sangat besar 113m² . . Strategic location!🛤🛣🚦 👍Good neighborhood environment 👍City Centre 👍𝟱 𝗺𝗶𝗻𝘀 𝘁𝗼 𝗝𝗕 𝗖𝗘𝗡𝗧𝗥𝗔𝗟 . . | FULL LOAN & CASH BACK | ✅CEK KELAYAKAN FREE ✅HARGA BAWAH MV . . Boleh call/whtsaap : Mrs Hawa 011-19160003 atau click link whtsaap 👇 . . www.wasap.my/601119160003/RumahJohorDatinHalimah . . ☎️ +6011 1916 0003 (Puan Hawa ) Hartanah Rumah Johor at your service Jual | Beli | Sewa Real Estate Negotiator Azmi & Co (Estate Agency ) 𝙨𝙞𝙩𝙞𝙝𝙖𝙬𝙖.𝙖𝙯𝙢𝙞𝙘𝙤 @𝙜𝙢𝙖𝙞𝙡 .𝙘𝙤𝙢 . . . . . . . . . . . . . . . #hartanahrumahjohorhawa #jualrumah #sewarumah #pelaburan #asetpelaburan #bangsajohor #hartanah #realestate #realestatemalaysia #housingloan #hartanahjohor #sayajualrumah #rumahmurah #rumahuntukdijualjb #rumahmampumilik #jualbelisewarumahJOHOR #larkin #bandarjb #tampoi #bandarbaruuda #angsana #woodland #singapore

20
8 hours ago

Pre-social distancing plant bonding while celebrating the fantastic @anjulidesai with some excellent ladies. #larkin #hrhquesoqueen

140
10 hours ago

NBA takımlarından Shane Larkin’e büyük ilgi. Anadolu Efes formasıyla EuroLeague’e damga vuran Shane Larkin’i önümüzdeki sezon kadroya katmak için birçok NBA takımının devreye girdiği belirtildi... #AnadoluEfes #Basketbol #Spor #Larkin #Haber

120
13 hours ago

LeBron James: "Vücudumun bana ‘daha Mart'ın ortası. Neden oynamayı bırakıyorsun? Play-off’lara hazırlanman gerek. Tam da her şey iyi gidiyordu.’ dediğini hissediyorum” . . . Basketbolla ilgili herşey burada 👉 @nbayuvasi . . . #nba #espn #basketbol #basketball #goat #lebronjames #lebron #curry #kawhileonard #kevindurant #kyrieirving #kobe #kobebryant #blackmamba #larkin #lakers #goldenstatewarriors #giannisantetokounmpo #jamesharden #rose #westbrook #anthonydavis   #zion #houstonrockets #klaythompson #bucks #jordan #clippers #chrispaul #cediosman

290
13 hours ago

'Savunulması en zor oyuncu kim' sorusuna Giannis Antetokounmpo: "Beni de söyleyebiliriz ama sanırım James Harden'ı seçeceğim." . . . Basketbolla ilgili herşey burada 👉 @nbayuvasi . . . #nba #espn #basketbol #basketball #goat #lebronjames #lebron #curry #kawhileonard #kevindurant #kyrieirving #kobe #kobebryant #blackmamba #larkin #lakers #goldenstatewarriors #giannisantetokounmpo #jamesharden #rose #westbrook #anthonydavis   #zion #houstonrockets #klaythompson #bucks #jordan #clippers #chrispaul #cediosman

320
15 hours ago

All scissor cut. #repost #barber #districtbarbers #mullet

575
22 hours ago

Giannis Antetokounmpo’ya göre NBA tarihinin en iyi beş oyuncusu 🔝 1 ) LeBron James 2 ) Michael Jordan 3 ) Kobe Bryant 4 ) Magic Johnson 5 ) Shaquille O’Neal . . . Basketbolla ilgili herşey burada 👉 @nbayuvasi . . . #nba #espn #basketbol #basketball #tbf #lebronjames #lebron #curry #kawhileonard #kevindurant #kyrieirving #kobe #kobebryant #blackmamba #larkin #lakers #goldenstatewarriors #giannisantetokounmpo #jamesharden #rose #westbrook #anthonydavis   #zion #houstonrockets #klaythompson #bucks #jordan #clippers #chrispaul #cediosman

311
23 hours ago

Assalamualaikum 💋 . Untuk korang yg tak berapa konfiden nak pakai eyeshadow, korang boleh try eyeshadow emo palette by Sobella ni. Sebab dia ad 4 warna so korang tak pening nk apply bnyk² warna kat kelopak mata tu. Pastu dia pigmented teroks. So korang apply sikit je pon da nmpk especially yg shimmer tu. Nk bawa ke mana² pon senang tau palette ni sebab dia kecik je. Senang nk masuk bag tangan. So siapa yg nk boleh roger sis okay 😘 . To order whatsapp, https://www.wasap.my/+60196721447 🥰 . . . #sobellabatupahat #sobellaparitsulong #sobellausim #sobellanilai #sobellaparitsulong #sobellasimpanglima #sobellabagan #sobellabatupahat #sobellausim #sobellanilai #sobellaparitsulong #sobellapeserai #sobellasemerah #sobellalipmatte #sobella #sobellaraya #sobellathelengendary #sobellauthm #sobellabp #sobellaparityusof #smksemerah #smkdatoonn #batupahat #muar #rtmjb #larkin #paritsulong #sobellalabu #sobellaseremban #sobellalarkin #sobellajb #sobellabandarbaruuda #sobellatampoi

40
Yesterday

One of my favorites #Larkin #Reds #topps 1987 Tiffany.

20
Yesterday

I take the same approach to slide as I do to singing - it doesn’t need to sound the best but it has to be fun. inspired by Larkin Poe #LarkinPoe #larkin #poe #slideguitar #slide #guitar #musician #music #fun #entertainment #entertainer #inspired #stratocastor #isolation #goinginsane #insane #boredom

60
Yesterday

Birkaç NBA takımı, 2020-21 sezonu için Shane Larkin'i kadrosuna katmak istiyor. Bu takımlar Larkin'i ilk 5 için veya önemli bir süre alabilecek yedek oyun kurucu olarak kadrosuna katmak istiyor. (Yahoo ) . . . Basketbolla ilgili herşey burada 👉 @nbayuvasi . . . #nba #espn #basketbol #basketball #tbf #lebronjames #lebron #curry #kawhileonard #kevindurant #kyrieirving #kobe #kobebryant #blackmamba #larkin #lakers #goldenstatewarriors #giannisantetokounmpo #jamesharden #rose #westbrook #anthonydavis   #zion #houstonrockets #klaythompson #bucks #jordan #clippers #chrispaul #cediosman

330
Yesterday

Jedan od najboljih ekipa u Evroligi! 🔥 . . . Collab: @flame .graphic . . . #edit #larkin #danston #mičić #simon #moerman #efes #photoshop #gfx #euroleague #banner #logo #thumbnail

350
4 days ago

Ayuh kita mulakan hari ini dengan penuh rasa kesyukuran kepada Allah swt dan mudah-mudahan hari ini terus dipenuhi kebahagiaan. Amiinnn.⁣ ⁣ Ramai orang yang merasa resah gelisah memikirkan masalah kehidupan yang lalu dan terlalu memikirkan masa akan datang. ⁣ ⁣ Sedangkan kehidupan kita sebenarnya adalah pada saat ini,⁣ ⁣ 😔 jika kita pilih untuk bersedih, maka sedih lah kita.⁣ 🥰Jika kita memilih untuk bahagia, maka bahagialah kita.⁣ ⁣ Kita mempunyai kuasa untuk memilih. Maka pilihlah kehidupan anda.⁣ ⁣ Jika anda pilih untuk jadi wanita hebat yang sihat, pilihlah Beausiti By Simplysiti 🥰⁣ ⁣ Kami akan pastikan anda jadi hebat jom ambil aura cantik @ctdk jom sertai #beausitisquad by @beausitiofficial !! Try dulu sebotol kami hantar dengan baik dan sepantas kilat. ⚡⚡ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ MY 📲 Nana +60 13672 2894 @beausiti_johorbahru MYSG📲 Sarah +60 112832 6779 @beausitijohormasterstokist SG 📲 Nurul +65 8725 2142 @beausiti_sg ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 𝙎𝙀𝙍𝙑𝙄𝙎 𝙏𝙀𝘼𝙈𝙆𝙄𝙇𝘼𝙏 : 1. Konsultasi kecantikan percuma 2. Express Servis - Nombor tracking akan diberikan pada hari yang sama setelah pembayaran disahkan. Pengeposan dibuat setiap hari. 3. Boleh self collect di lokasi² yang terdekatan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *Penghantaran adalah tertakluk pada tempat dan keadaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❤Pos Seluruh Malaysia ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ❤COD Johor Bahru - Ejen Berdekatan ❤Singapura《24 hours doorstep delivery ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #johoronlineshopping #Jbdelivery #JDT #johor #johorbahru #ctdk #muslimah #jbshopping #bandarbaruuda #permasjaya #viraljohor #aeon #skudai #nusajaya #jakel #bandardatoonn #tebrau #kempas #midvalleyjb #larkin #jamumodern #midvalley #cantik #solusikecantikan #masai #permasjaya #vitc #corona2020 #covid19 #dudukrumah

60

Top photos & videos on #larkin

3 weeks ago

#tbt to my first time ever competing my solo done by @kenziesymanietz 💕 So grateful for you! #6yearsold #thewindsings #larkin #larkinlegacy

2089
last month

Getting my game face ready for @nuvodanceconvention Minneapolis 😏 #TrainHard #WorkHard #Larkin #Nuvo 📸: @meggs_sunshine

16611
Jan 2020

Getting so excited for a new year at @radixdance ! Cannot wait to perform one of my new solos and take some amazing classes! #radixdance #Larkin

1773
6 days ago

Shane Larkin Undoubtedly, the MVP of the season! #euroleague #shane #larkin

1492
Aug 2019

Christopher Cresacre More (1572 - 1649 ) was the great-grandson and biographer of the humanist scholar and statesman Sir Thomas More (1478-1535 ). Most commonly known by his second name, the youthful Cresacre trained in France for the priesthood at the English college in Douai. However, his ambition to embrace an ecclesiastical career came to a halt in 1599 with the death of his eldest brother John. Instead he returned to England to assist in the continuation of the family line and, in 1603, he married Elizabeth Gage (1585 - 1610 ), sister of Sir John Gage, Bart, of Firle, Sussex. Upon his marriage, his father settled upon him the ancient family estate of More Hall, a manor situated in North Mimms in Hertfordshire. Like his father, Thomas II (1531 - 1606 ) who was repeatedly charged with recusancy at quarter sessions, at assizes, and in the archdeacon’s court, Cresacre remained true to his Catholic faith despite the heavy penalties and restrictions he and his family were forced to endure. In 1630, Cresacre published The life and death of Sir Thomas Moore, Lord High Chancellour of England, with a special dedication to the Queen, Henrietta Maria, a leading supporter of the Catholic cause. Despite borrowing extensively from the earlier biographies by Thomas Stapleton (1588 ) and William Roper (1626 ), and adopting a more hagiographic tone in his introduction, the book is notable for the tender beauty of Cresacre’s account of the last days of the doomed Sir Thomas. Our portrait, with its enigmatic inscription, depicts the sombrely attired Cresacre in mourning for his late wife Elizabeth who had passed away the year before. The painting likely hung in More Hall, where it would have been in proximity to the renowned large group portrait of Sir Thomas More and his family, which now hangs in the @nationalportraitgallery Circle of William Larkin (fl.1580/5 - 1619 ) “Christopher Cresacre More (1572 - 1649 )” Oil on panel: 44 3/8 x 31 7/8 in. (112.5 x 81 cm. ) Painted 1611 #sirthomasmore #tudor #history #christopher #cresacre #more #larkin #english #oldmaster #portrait #nationalportraitgallery

1801
Nov 2019

"Other people will call me a REBEL, but I just feel like I'm living my life and doing what I want to do. Sometimes people call THAT rebellion, especially when you're a WOMAN." - Joan Jett. . . . . . #rock #joanjett #punkrock #feminist #femme #feminismo #therunaways #runaways #femme #riotgirl #riot #badreputation #bad #grrrl #becruel #lauren #larkin

1052