#potrait photos & videos

just now

Gambar yang depan ni ori. Guna Canon 6D Mark II. Gambar 9 yang lain tu letak preset, adobe lightroom. Jarang aku buat preset sendiri melainkan selalu la tengok tutorial kat youtube. Terpulang pada orang yang buat tutorial ni, sebab kalau dia bagi 'free', bermaksud boleh download terus. Dan ada jugak kena tengok tutorial sampai habis baru dapat password untuk download preset. 😉 waktu bosan ni macam2 benda boleh buat. Kan? #adobelightroom #adobelightroommobile #lightroompresets #kampungagong #throwback Bawah ni aku 'mention' preset yang aku letak kat gambar yang sama ni. Blogger Coklat Dawn Deep Moody Mist Moody Fail Moonlight Potrait Twilight #lightroompresets 👈 #blogger #coklat #dawn #deepmoody #mist #moodyfail #moonlight #potrait #twilight

00
2 minutes ago

What a mess, hot effin mess

62
4 minutes ago

Siang siang gini enak nya di kasih yang seger seger senyumannya dari @ndincyl :v 😁 • • In Frame @ndincyl • • #potrait #potraitphotography #potret #womenesia #womenesiamjlk_ #modelphotography #model #selegramhits #selegram #lfl #fff #anang_photograph1 #photography #canon #canonindonesia

31
4 minutes ago

Waktu itu ketika kita muncak ke Ciremai,Bergaya sejenak dulu menghilangkan capek saat menuju puncak - - - “Disposable” and “urban Low preset” - - - 📸 IPhone Xr - - - #nkri #mountain #view #panoramic #green #nature #forest #indonesia #visitindonesia #rinjani #mahameru #artapela #jabar #ciremai #exploreindonesia #earthpix #earth #love #like4like #follow #work #squad #friend #friendship #potrait #cannon #sonya6000 #drone #pecintaalam #corona

00
6 minutes ago

Quarantine diaries ❤️ Art by @bhasurkamalchoudh #ranveersingh . @ranveersingh . If you like it, Kindly follow our page for more such posts. And if you wanna publish your artworks,food photos or photography ,. then kindly send us in email: axomiya.nabaprajanma @gmail .com . . #art #artoftheday #artistsupport #Artwork #potrait #potraitart #drawing #doodle #doodlesofinstagram #artistoninstagram #artcollector #artphotography #artgram #digitalart #coupleart #sketch #sketches #sketchoftheday #sketchart #doodleart #axomiyanabaprajanma

300
7 minutes ago

engagement ☺️ @renggabp_ 💍 @nisannisa__ Semoga dilancarkan sampai hari H. Kerja bareng Decoration : @adipati .decoration Mua : @r .queenva_makeup Shoot: @dwi_prayoga_s More info jasa foto/ studiofoto DPS Hubungi Admin +62 896-7712-1971 (WA ) studiofotodps #fotografergresik #jasafoto #fotostudiomurahgresik #fotografiindonesia #engagementday #muagresik #muamojokerto #mualamongan #imagenes #potrait #fotografer #lightroompresets #wedddinggresik #pricelistengagement #weddinglamongan #inspirasiengagement #cerme #balongpangganghits #instagram #insipirasikebaya #gresiksumpek #gresikhits

80
9 minutes ago

🤍

31
10 minutes ago

It turns out that you can only spray so many people down with @febreze before they fire you as a Walmart greeter ...! . . . A perfect outfit gives a “GLAMOROUS LOOK” to @sonam_sharma13 ❣️ . . @ashuchandwani50 @atrangi .fashion . . #📸 #fashion #fashionblogger #fashionphotography #fashionphotography #instagram #instafashion #model #modelphotography #photoshoot #potraitmode #potraitphotography #potrait #loveforphotography #people #portrait #happiness #smile #nikon #nikond750 #nikonphotography #nikonphoto_ #indian_beauty_shoutout @indian_beauty_shoutouts #📸 #🎥

151
10 minutes ago

Ulang yee. *maapkan slideterakhir :v #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflf #lfl 💛 #like4likes #lightroom #java #ponorogohits #post #potrait

2113
11 minutes ago

Never ask me if I'm okay..it just reminds me that I never will be..🥀 . Pt.3/3❤️ . . . .ft @georgypsabu ☠️ . . . . #monofeed #monochrome #photography #potrait #igers #igersphotography #tears #sensitive #mobileshots .

260
11 minutes ago

مار دیتے ہیں کبھی کبھی خود کے ہی انتخاب 🥀 #zulqurnainfam #areekahaqfam #asimazhar #romaisafam #random #instadaily #instahood #instagood #potrait #random #fyp #foryou #modeling #modellife #homeshootseries 📸 #selfie #jummaselfiee

00
4 days ago

रोशनी बहुत है पर दिखाई कुछ नहीं पड़ता, दिल कहता बहुत कुछ है पर सुनाई नहीं पड़ता🙌🏻🙏🏻 . . . . 📸-:Rohit Raj #potrait #portrait #fambruhforever #fambruh #fashionable #fashion #danishzehen #canon200d #click #starboination 🌙 #ganeshnation 🌙️

974

Top photos & videos on #potrait

14 hours ago

Uma das coisas que tenho aproveitado pra intensificar nessa quarentena é a leitura. A cada novo livro devorado é quase outro criado a partir dos insights. “Os verdadeiros analfabetos são os que aprenderam a ler e não lêem.” MÁRIO QUINTANA Click da @gabiaacosta . . . . . . . . . #pmphotoassignments #danielmarvel #sonyalpha #streetphoto #ig_street #streetphotography #VisualAmbassadors #instagood #portslike #creativeshot #collectivetrend #portraitvision_ #tonestoday #sonyportraits #globe_portraits #bravogreatphoto #yourvisiongallery #fabulousshot #photohunted #thelightsofbeauty #peoplegallery #potrait #retrato #retratos #foto #sonya7III #ArtOfSystem #PortraitSystem #megaphotographers

56718
20 hours ago

Buongiorno c’è il sole Posso stare in giardino!!!! La felicità ? #myquarantine #smile #love #april #spring #potrait #mood #white #longhair #blueeyes #blujeans

1396